Canon Photo Paper Pro Platinum 300 g/m

More Views

Canon Photo Paper Pro Platinum 300 g/m

Be the first to review this product

Availability: In stock

MKD 2,400.00
€ 39.09
Цената се однесува за фотографија со димензии 60 х 90 см.
Canon Photo Paper Pro Platinum е одлична опција за печа.тење на фотографии со природа, макро, пејсажи, свадбени фотографии, продукти, односно секогаш кога ви треба крајно решение за печатење на фотографии со висока резолуција и приказ на најситните детали без никаков компромис.
Поради големиот динамичен опсег и печатењето само со црните бои на принтерот Canon Image prograf pro-2000 црно белите фотографии се одликувааат со многу детали и длабока црна боја.
Со својата тежина од 300 г/м. и дебелина од 0,3 мм. е многу лесна за ракување, но и на самиот принт му дава физичка тежина и присутност. Една од главните карактеристики е брзото време на сушење, транспарентност (opacity) од 100% и белина (Brightness Rating) од 98 Lumen .

Details

Canon Photo Paper Pro Platinum е хартија со висок сјај (High Gloss) се одликува со многу мазна површина со што се постигнува високиот сјај, отпечатените фотографии се одликуваат со одличен приказ на деталите, многу длабоки црни тонови, голем динамичен опсег и живописни заситени бои кои како да одскокнуваат од самиот принт. Canon Photo Paper Pro Platinum е во групата на галериски хартии на Canon со што се гарантира непроменливоста на квалитетот на боите и самиот принт на повеќе од 90 години, доколку се урами во галериско стакло квалитетот останува непроменет и над 130 години. Оваа хартија е одлична опција за печатење на фотографии со природа, макро, пејсажи, свадбени фотографии, продукти, односно секогаш кога ви треба крајно решение за печатење на фотографии со висока резолуција и приказ на најситните детали без никаков компромис. Поради големиот динамичен опсег и печатењето само со црните бои на принтерот Canon Image prograf pro-2000 црно белите фотографии се одликувааат со многу детали и длабока црна боја. Со својата тежина од 300 г/м. и дебелина од 0,3 мм. е многу лесна за ракување, но и на самиот принт му дава физичка тежина и присутност. Една од главните карактеристики е брзото време на сушење, транспарентност (opacity) од 100% и белина (Brightness Rating) од 98 Lumen . Максимална ширина на принтот е 60 до 61 см, минимална количина за печатење 2 х А4 формат.

Additional Information

Brand Canon
Video Resolution 4K

Customer Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.