Print Services

„Pix Plus“ Ве наградува од 15 Март 2021 до 15 Јуни 2021 секоја недела со 3 галериски принтови

Услови за учество се следниве

1. Обележете ја вашата фотографија на Instagram со #pixplusprint

2. Да кликнете FOLLOW на PixPlusMk на Instagram

3. Да сте претплатен на Pop Photo MK на You Tube

4. Може да учествуваат сите љубители на фотографијата кои живеат или престојуваат во Македонија 

Најдобрите избрани фотографии направени со дигитален фото апарат ке бидат испечатени

прво место со димензии 60 х 41 см

второ место со димензии 41 х 30 см

Најдобрата фотографија направена со мобилен ке биде испечатена со димензии 41 х 30 цм

Најдобрата фотографија во месецот направена со фотоапарат

ке биде испечатена и урамена со димензии 90 х 60 см

победниците ке бидат прогласувани секој Вторник  

НОСЕТЕ МАСКА, ФОТОГРАФИРАЈТЕ, УЖИВАЈТЕ И ПРИНТАЈТЕ

Grid  List 

Set Descending Direction
per page

Grid  List 

Set Descending Direction
per page