Canon Summer Cash Back

Canon Summer Cash Back


Canon Summer Cash Back

Креирајте ја вашата летна приказна

Ова лето креирајте и зачувајте спомени кои ќе ги цените засекогаш со ексклузивната заштеда на EOS 250D, PowerShot ZOOM и многу повеќе.

По купувањето на производот, за да го остварите повратот на средства пополнете го формуларот на линкот подолу:

Промотивни производи

Промоцијата трае од 30.05. до 14.08.2022 година, додека траат залихите.

БЕЗ ОГЛЕДАЛНИ                ПОВРАТ (ДЕН.)

EOS R                                               515.370 ден
EOS R6                                                 9.200 ден
EOS R                                                   6.150 ден
EOS RP                                                 4.600 ден
EOS M50 Mark II                                  3.070 ден
EOS M200                                             2.460 ден

DSLR                                    ПОВРАТ (ДЕН.)

EOS 5D Mark IV                                 15.370 ден
EOS 6D Mark II                                    9.200 ден
EOS 90D                                               6.150 ден
EOS 850D                                             4.600 ден
EOS 250D                                             3.070 ден
EOS 2000D                                           1.850 ден

DSC                                       ПОВРАТ (ДЕН.)

Powershot G7x Mark II                          1.850 ден
Powershot G7x Mark III                         3.070 ден
Powershot PX                                        1.850 ден
Powershot ZOOM                                  1.230 ден

Објективи                            ПОВРАТ (ДЕН.)

EF 50mm f/1.4 USM                             1.850 ден
EF 85mm f/1.4 L IS USM                     7.400 ден
EF 16-35mm f/4L IS USM                    9.200 ден
EF 16-35mm f/2.8L III USM               10.450 ден
EF 24-105MM 4L IS II USM                 3.070 ден
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM        2.460 ден
EF 70-200mm f/4L IS II USM               6.150 ден
EF 70-200mm f/2.8L IS III USM           9.200 ден
RF 50mm f/1.2 L USM                       12.300 ден
RF 85mm f/1.2L USM                          9.200 ден
RF 85mm f/1.2L USM DS                    9.200 ден
RF 800mm f/11 IS STM                       6.150 ден
RF 15-35MM F2.8 L IS USM              12.300 ден
RF 24-70MM F/2.8 L IS USM               7.400 ден
RF 24-105mm f/4 L IS USM                 3.070 ден
RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM               2.460 ден
RF 28-70mm f/2 L USM                      18.450 ден
RF 70-200 f/2.8L IS USM                    15.370 ден
RF 100-400 IS                                       3.070 ден
RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM      15.370 ден
RF 100mm f/2.8 L IS MACRO               9.200 ден

Grid  List 

Set Descending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
per page

Grid  List 

Set Descending Direction
Page:
  1. 1
  2. 2
per page