Canon EOS R7 and R10 PROMO

(Canon EOS R7 and R10 PROMO)

Canon EOS R7 R10 Promo

Промотивни производи

Промоцијата трае од 15.6. до 31.8.2022 г., додека траат залихите.

Инстант попуст при купување на EOS R7 или EOS R10 во комплет со еден од објективите наведени подолу

RF Објективи                                                  Попуст (ден.)

RF 50mm f/1.8 STM                                                           3.700 ден

RF 70-200 f/4 L IS                                                             30.750 ден

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM                                       10.450 ден

RF 85mm f/2 IS STM                                                         15.370 ден

RF 16mm f/2.8 STM                                                             7.700 ден

RF 600mm f/11 IS STM                                                      18.450 ден

Grid  List 

Set Descending Direction
per page

Grid  List 

Set Descending Direction
per page